INFORMATIE

Wat zijn acrylnagels?

Acrylnagels worden gemaakt met een poeder-vloeistof systeem. Dit vormt zo een kneedbaar bolletje wat op de nagel wordt gestyleerd met een penseel. Acryl hardt uit in de lucht en binnen enkele minuten is het hard en bewerkbaar.

De nagels kunnen worden verlengd, verstevigd of mooi worden versierd. Er zijn verschillende tinten verkrijgbaar, voor een natuurlijk ogende french manicure tot een uitbundige design-nagel.
Na 3 of 4 weken afhankelijk van de groei van uw nagels, moeten de nagels worden behandeld. Bij een nabehandeling word een groot gedeelte van de acryl weer weggevijld, zodat het nieuwe product weer perfect in balans is.
Verzorging acrylnagels

Uw acrylnagels behoeven tussen de nabehandelingen eigenlijk haast geen onderhoud. U zult merken dat ze uit zichzelf blijven glanzen, in tegenstelling tot gelakte nagels die u regelmatig moet bijwerken. Als u uw nagelriemen dagelijks verzorgd met een nagelriemolie zult u nog langer plezier hebben van uw kunst nagels. Het voorkomt luchtbelletjes en uw nagelriemen blijven zacht en soepel.